QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 丁凯

澄星6051

Azbiso 发表于 2015-5-2 13:10
完全同意,姐仔雖係年青貌美,但始終冇嗰種風韻!對住D年輕小妮子老子差點都唔識起頭!!!情况就好似航模一樣 ...

美貌身材可以用錢買(整容),但韻味唔係每個姐仔都有,無價寶嚟咖!
啲妹妹仔點同?依家啲姐仔空有外貌身材,但任性兼冇修養,睇到都反胃。
呢挺風韻猶存就唔同叻,有歷練有人生經驗,又keep得好,好有味道吖~~

丁凯 发表于 2015-5-2 14:22
美貌身材可以用錢買(整容),但韻味唔係每個姐仔都有,無價寶嚟咖!
啲妹妹仔點同?依家啲姐仔空有 ...

咁就係呀!老子唔係話新嘢一定唔及舊嘢好,但都唔使好似D細路仔咁,凡見到新事物就突哂條脷出嚟,流哂口水咁眼甘甘昅到實,口中仲哇、哇叫咁大驚小怪架!正一少見呠呠車;多見大腩蛇!

Azbiso 发表于 2015-5-2 16:39
咁就係呀!老子唔係話新嘢一定唔及舊嘢好,但都唔使好似D細路仔咁,凡見到新事物就突哂條脷出嚟,流哂口水咁 ...

係吖係吖!見到啲姐仔咁,真係有一股衝動想上前星佢一把吖。哈哈哈……
依家啲姐仔好多都好扮嘢,尤其時喺啲男仔面前,我哋啲熟男一睇就知囉。
點逃得過我哋啲金睛火眼吖~

丁凯 发表于 2015-5-2 22:20
係吖係吖!見到啲姐仔咁,真係有一股衝動想上前星佢一把吖。哈哈哈……
依家啲姐仔好多都好扮嘢, ...

星佢做乜啫?!佢死你唔俾佢死咩?我咪當睇馬騮戲囉!

Azbiso 发表于 2015-5-3 00:43
星佢做乜啫?!佢死你唔俾佢死咩?我咪當睇馬騮戲囉!

我喺FB識到個台灣插畫家,已經五十出囉,又係韻味十足嘅,人唔止靚樣又正吖!

丁凯 发表于 2015-5-4 11:03
我喺FB識到個台灣插畫家,已經五十出囉,又係韻味十足嘅,人唔止靚樣又正吖!

send 張相過嚟等我都欣賞下。

Azbiso 发表于 2015-5-5 15:06
send 張相過嚟等我都欣賞下。

呢度唔好嘞,費時公開!
你去FB度,畀條連接過你睇喇。

梗係嗰便啦,呢度係航模論壇嚟嫁!

丁凯 发表于 2015-5-4 11:03

想請教下你,人靚同樣正有乜嘢分別?

Azbiso 发表于 2015-5-5 16:04
想請教下你,人靚同樣正有乜嘢分別?

一時失手打快咗啫,又捉我字蝨……
是但喇,仲話自己眼花花,我就話你不知幾金睛火眼吖~

丁凯 发表于 2015-5-5 18:22
一時失手打快咗啫,又捉我字蝨……
是但喇,仲話自己眼花花,我就話你不知幾金睛火眼吖~

而家我飲咗藥又好番好多囉!呵呵呵...............!

Azbiso 发表于 2015-5-5 21:22
而家我飲咗藥又好番好多囉!呵呵呵...............!

稍微好咁啲唔代表完全好晒㗎,你真係要好好調理一排先得嘞,邊有咁快?……

丁凯 发表于 2015-5-6 22:33
稍微好咁啲唔代表完全好晒㗎,你真係要好好調理一排先得嘞,邊有咁快?……

呢樣我都知,我又唔想靠食安眠藥,會上癮架!而家研究緊幾種中成藥,睇下邊種啱我,真係好似女人食養陰丸咁調理!

Azbiso 发表于 2015-5-7 01:59
呢樣我都知,我又唔想靠食安眠藥,會上癮架!而家研究緊幾種中成藥,睇下邊種啱我,真係好似女人食養陰丸咁調理 ...

安眠藥?!你咪添吖,冇事冇幹……安眠藥係畀好嚴重啲病患者㗎!
你唸多咗喇,調理唔係女人嘅專利,男人到咗咁上下年紀都要補下嘅。

丁凯 发表于 2015-5-7 09:15
安眠藥?!你咪添吖,冇事冇幹……安眠藥係畀好嚴重啲病患者㗎!
你唸多咗喇,調理唔係女人 ...

安眠藥呢下嘢食開唔食你咪使止意瞓得着!
   調理當然唔係女人嘅專利,到咗我呢個年紀怕者遲D都要食偉哥嚟調理咯!